Skaffa tålig klocka för alla fisketillfällen

En tålig klocka är viktigt för dig som fiskar, speciellt om du gillar flugfiske. Det är lätt hänt att klockan hamnar under vatten när du försöker dra upp din fångst. Det händer också att du slår i klockan i redskapen eller i båten och det kan sluta med en trasig klocka. Det finns en mängd bra tåliga klockor du kan använda. Klicka här för mer information. Se till så att du följer de fiskeregler som finns.

Vattentät klocka – ett måste för alla sportfiskare

Som vi tidigare nämnde är en vattentät klocka att föredra. Då menar vi verkligen en som är riktigt vattentät och inte bara klarar av att bli lite fuktig. Hur många gånger har du inte behövt stoppa ner armen under vatten när du fiskar? Det händer titt som tätt av alla möjliga olika orsaker. Välj därför en klocka som både är tålig och vattentät.

Bra funktioner

En klocka ska inte bara vara tålig när du fiskar. Den kan också ha en hel del funktioner som hjälper dig att bestämma när du ska fiska. Du kan till exempel ha nytta av en inbyggd barometer, månfaskalender och GPS. Barometern visar ändring i väderlek medan månfaskalendern visar upp- och nedgång på månen. På så sätt kan du välja de absolut bästa tillfällen att fiska på.